Gynaecologische begeleiding

U kunt bij ons terecht voor de volledige gynaecologische begeleiding van uw merrie. Hierbij kunt u denken aan follikelcontrole, drachtcontrole, tweelingreductie, dichtzetten, slijmmonster nemen, spoelen van de baarmoeder, flushen van de baarmoeder etc. Dit kan bij u thuis gebeuren, maar u kunt ook terecht aan Lijsterpad 1, Prinsenbeek. Wij staan daar iedere morgen tussen 8.30u en 10.00u voor u klaar om uw merrie(s) te begeleiden. Alleen op deze locatie kunnen wij u een pakket merriebegeleiding aanbieden. Onder dit pakket valt het rectaal opvoelen/scannen en de drachtcontroles gedurende het gehele seizoen. Alle bijkomende behandelingen en medicijnen vallen hier NIET onder.

De pakketprijs bedraagt in 2023:

·        Pakket merriebegeleiding                                                        € 125,-  ex btw

·        Merrie follikel- /drachtcontrole                                                € 17,48 ex btw

Om u beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij sinds januari 2020 een nieuw telefoonnummer voor de merriebegeleiding in Prinsenbeek. Dit nummer kunt u bellen en appen voor het maken van een afspraak om met uw merrie langs te komen in Prinsenbeek, maar ook voor het ophalen en/of brengen van uw merrie als zij bij ons in Prinsenbeek verblijft. Wij willen u dus vragen of u vóór uw komst met ons contact op wilt nemen op:

                                                                                 06 – 83960584

Let op: Voor alle andere veterinaire zaken of spoedgevallen verwijzen wij u door naar ons algemene praktijknummer (06-20360887) of uw eigen dierenarts.                    

 

  

         

 

                 

 

 

 

 

Paardenpraktijk de Kroon
  • Postadres

   Steenweg 82
   4781 AR Moerdijk

   06 20 36 08 87
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   Social Media

   Volg ons op Facebook:

  • Veulen
  • Image 01